9 Formula Pantas Seru Rezeki

Tuesday, August 13, 2013 | 0 comments »

9 Formula Pantas Seru Rezeki

Adakah anda inginkan rezeki yang bertambah dari sehari ke sehari?
Di dalam Ebook ini akan mendedahkan bagaimana kita dapat mengubah aliran rezeki kita menjadi lebih lancar dalam  kita.

Aplikasikan yang terbaik untuk kehidupan anda. Semoga berjaya.

Thursday, March 1, 2012 | 1 comments »

Ebook Kuasa Forum

Rahsia Menggunakan Forum Online Untuk Keuntungan & Kejayaan Bisnes Anda

Pendedahan Cara Mempromosi Perniagaan Di Internet Dengan Cepat, Mudah & PERCUMA!

Sila klik Ebook Kuasa Forum untuk mengetahui lebih lanjut.





TRIK INTERNET MARKETER(IM)

Saturday, February 5, 2011 | 1 comments »



Salam Sejahtera.
Hari ini saya nak share ebook mengenai 'Trik Internet Markete(IM)' kepada anda semua.
EBook ini mengandungi 30 mukasurat yang mana antara isi
kandungannya adalah seperti berikut.

TAJUK 1 : Taktik April Fool
TAJUK 2 : Taktik "Menakutkan" Pelanggan
TAJUK 3 : Taktik No Price

dan banyak lagi isi kandungan yang menarik dan berkesan untuk
digunakan oleh anda.

Dalam ebook ini kerana saya yakin ia amat penting kepada
anda kerana ianya amat berguna terutama kepada mereka yang
baru berjinak dengan dunia IM.

Bagi mereka yang sudah lama berkecimpung dalam dunia IM,
saya sarankan anda membaca ebook ini untuk menambah ketajaman
strategi anda dalam menghasilkan jualan produk/servis.

Jadi dapatkanlah ebook ini dengan segera sebelum kuotanya penuh.

Semoga ianya dapat menambah pengetahuan kita semua.
Tapi sebelum itu sila clearkan cookies terlebih dahulu
Unuk clearkan cookies, sila rujuk di bawah
http://kb.iu.edu/data/ahic.html


http://tinyurl.com/trik-im

Terima kasih.

Sampai bila nak begini?

Wednesday, December 29, 2010 | 0 comments »




Salam,

Adakah anda dari golongan yang masih bekerja?

Mencari rezeki diawal pagi dan kadangkala

pulang hingga lewat malam.

Tetapi kadangkala kita duduk sejenak

dan mula bermain difikiran,

Mengapa masih tidak cukup gaji yang diperolehi?

Kos sara diri makin lama makin meningkat,

tetapi gaji masih tidak cukup menyara diri dan keluarga.


Apakah langkah penyelesaiannya?

Anda boleh lakukan Bisnes secara PartTime.


Mengapa?
Terdapat perbezaan antara kerja parttime dan bisnes parttime.

Kerja parttime anda masih lagi dibawah kelolaan orang
untuk bekerja.

TETAPI

Bisnes parttime anda mempunyai perniagaan sampingan sendiri
tanpa perlu bekerja dibawah orang lain. Lagi BEST keuntungan
adalah milik anda 100%.

Berdasarkan kajian di Enjin Carian Google, masih ramai
yang mencari "Kerja PartTime" tetapi mengapa masih kurang
yang tidak memulakan perniagaan secara parttime?

Ini kerana mereka tidak mempunyai satu hala tuju dan
guideline untuk memulakan langkah.

Kini anda tidak perlu risau lagi kerana Suhana Sapar telah
menulis sebuah ebook pertama beliau bertajuk
"Pakej Bisnes PartTime".

Didalam pakej ini akan didedahkan:

Modul Pertama (33 Mukasurat): Bisnes PartTime VS Kerja PartTime
- Pengenalan mengenai Bisnes PartTime,
- Perbezaan Bisnes PartTime dan Kerja PartTime
- Langkah demi Langkah memulakan Bisnes Part Time
- Rumusan Kebaikan , Kekurangan dan Risiko

Modul Kedua (58 Mukasurat): 4 Jenis Sungai Perniagaan Yang sentiasa
mengalirkan wang dan tidak pernah putus
- Pendedahkan 4 aliran wang yang menguntungkan
- Cara memilih Bisnes PartTime
- Cabang yang berkaitan dengan 4 Jenis Sungai Wang.
- Cara / kaedah paling jimat memulakan Bisnes PartTime
- Cara pengiraan margin modal dan keuntungan
- Kisah kejayaan tokoh-tokoh yang telah berjaya melalui
4 sungai perniagaan ini

Modul ketiga (30 Mukasurat) : Tips Maintain Bisnes PartTime
- Info maintain yang berguna untuk dimanfaatkan
- Tips Bijak wang daripada seorang Jutawan
(-Bagaimana anda boleh memperolehi rm1,000,000.00
dalam a/c simpanan anda kurang 4 tahun
dari sekarang dan bebas hutang)
- Teknik Killer Pemasaran Bisnes Internet
yang paling popular dan berkesan
digunakan untuk perniagaan Online & Offline

Saya sudah baca ebook ini dan saya amat syorkan anda untuk
dapatkannya di SINI

Yang Benar,

rina

p/s: Jika anda masih belum memulakan Bisnes PartTime, baik anda
dapatkan sebelum harga dinaikkan nanti!

BINA WEBSITE HANYA DALAM 30 MINIT

Tuesday, December 21, 2010 | 0 comments »

`Ingin mulakan perniagaan di internet tetapi tidak tahu membina website'

# macamana nak buat website?

# tiada modal nak upah orang

# takut nak mencuba

# nak jual barang apa?

# ada ke orang nak beli?

# nak kena tahu program IT ke?










Pening kepala nak buat semua tu. Macamana ni....


Baiklah jangan pening-pening lagi. Sekarang dah ada sistem yang boleh membantu dan menyelesaikan kebuntuan kita.


Sistem BiWes.

Sistem Bina Website Sendiri yang paling mudah.





Ini adalah sistem yang dibangunkan bagi memberi peluang kepada mereka yang tak tahu nak bina website dan tak ada masa untuk mempelajari kod-kod website yang rumit. Sistem akan bina website untuk anda. Anda hanya perlu mengarahkan sahaja selebihnya dijalankan oleh sistem secara automatik. Sesuai dengan namanya "Sistem Bina Website Sendiri" .



Keistimewaan Sistem Bina Website Sendiri ini.

  1. Tidak Perlu Belajar Kod Website Yang Rumit

  2. Dilengkapi Dengan Template

  3. Dilengkapi Sistem Borang Online

  4. Sistem Shopping cart

  5. Kemudahan Upload Gambar Dan Produk Digital

  6. Sistem Pengesahan Dan Rekod Jualan

  7. Sistem Pembayaran Online

  8. Ruangan Khas Untuk Ahli

  9. Ruangan download produk



Beli Sistem Bina Website Dan Dapatkan Bonus Percuma!

# Bonus 1 : Cara Dapatkan Produk Untuk Dijual

# Bonus 2 : Cara Membina Ebook

# Bonus 3 : 50 Strategi Pemasaran Produk(PLR)

# Bonus 4 : Rahsia Pengiklanan Efektif


Hah kan dah senang. Cubalah praktikkan. Dapatkan semuanya di SINI

Hingga berjumpa lagi.

dari,
rina


Jana Duit Online