Pengguna Photoshop Newbie

Tuesday, December 15, 2009 |


Adobe Photoshop? Anda pastinya telah mengenali perisian terhebat ini, dan anda juga pasti tahu apakah pula fungsi-fungsinya.

Ok, mari kita senaraikan apakah fungsi-fungsi asas Adobe Photoshop yang anda tahu. Adobe Photoshop berfungsi untuk :

1.Mengedit Gambar
2.Melukis
3.Mewarna
4.Membuat Laman Web
5.Mencipta Animasi
6.Menghasilkan Grafik
7.Membuat Bentuk Yang Kompleks
8.Menghasilkan Tulisan (Font)
9.Membuat Banner
10.Menghasilkan Ilustrasi
11.Dan Banyak Lagi!

Wah, banyak juga yang anda tahu ya? Akan tetapi itu baru sahaja fungsi-fungsi asas! Adobe Photoshop mempunyai lebih daripada 9000 teknik untuk fungsi ‘mengedit gambar’ sahaja. Belum pun termasuk fungsi-fungsi yang lain.

Oleh kerana itulah ianya digunakan secara meluas oleh semua orang di seluruh dunia. Perisian ini mampu melakukan hampir apa sahaja tugas yang berkaitan dengan grafik. Dan kami yakin anda pun tahu tentang hakikat ini.

Tapi cukupkah dengan sekadar tahu? Tentu sekali TIDAK! Anda perlulah mahir dengan perisian ini untuk menggunakan fungsi-fungsi asas di atas. Bagaimana pula untuk anda memahirkan diri dengan perisian ini? Tentulah dengan anda berusaha untuk mempelajarinya.

Namun, belajar sendiri Adobe Photoshop bukanlah sesuatu yang mudah. Ianya memerlukan masa yang banyak dan percubaan demi percubaan yang pastinya sungguh membosankan!
Akan tetapi kami telah menyediakan sesuatu yang akan memudahkan anda, sesuatu yang akan menjimatkan masa anda, sesuatu yang menjadikan Adobe Photoshop seronok untuk dipelajari, sesuatu yang telah menjadi rahsia ramai Pereka Grafik! Dan pastinya sesuatu yang akan menjadikan anda seorang ‘pakar’ di dalam menggunakan Perisian Adobe Photoshop! Adakah anda ingin tahu apakah bendanya SESUATU ini??

Jadi bagaimana? Ingin ketahui selanjutnya? KLIK DISINI

Sekian,
rina

0 comments:

Jana Duit Online